SAZNAJTE VIŠE O NAMA

 
3909

TKO SMO MI?

 

Tvrtka Bercon d.o.o. osnovana je 1994. godine i jedan od pionira u poslovnom savjetovanju u Republici Hrvatskoj.

GDJE SE NALAZIMO?

 

Ured se nalazi na adresi Maršala Tita 16, 40305 Nedelišće.

 
zajednicka-1

ZAŠTO ODABRATI BERCON?

 

Naš tim je spoj iskustva, znanja, mladosti i ambicioznosti, a koje je potrebno za kvalitetnu i efikasnu pripremu i oblikovanje poduzetničkih projekata i inicijativa.

 
Priprema i provedba EU sufinanciranih projekata100
Izrada strateških razvojnih programa 100
Izrada poslovnih planova i investicijskih studija, izrada CBA 100
Izrada Elaborata procjene vrijednosti imovine100
Stručne edukacije100

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM!

NAŠE USLUGE

 
3909
 
EU Fondovi

Proces pripreme i vođenje projekata

Kroz bogato iskustvo u pripremi i provedbi projekata sufinanciranih od strane Europske unije, pružamo kompletnu uslugu od prijave do isplate financijskih sredstava.

Poslovno - financijsko savjetovanje

Operativni razvojni planovi: Poduzetnici početnici, start-up-ovi, žene poduzetnice, mladi, inovatori itd.

Usmjereni smo na postavljanje poslovnog modela koji odgovara vašim početnim poduzetničkim aktivnostima i stvaranje temelja za rast i razvoj poslovanja.

Poslovni planovi

U vidu financijske održivosti i rentabilnosti vašeg projekta, projiciramo rezultate vašeg budućeg poslovanja i uočavanje mogućih poteškoća u poslovanju i njihovog otklanjanja.

Investicijske studije

Kao i kod poslovnog plana, investicijska studija predstavlja opsežniji poslovni plan u kojem se u detalje razrađuju financijski rezultati i pokazatelji, a u tom dijelu posjedujemo visoku stručnost.

Analiza troškova i koristi (CBA)

Analiza troškova i koristi omogućuje donošenje investicijskih odluka odnosno osnove u vidu prihvaćanja projekata koji su u javnom/društvenom interesu, a za koje ne postoje osigurana financijska sredstva za provedbu.

Strateško planiranje

Strategije razvoja i strateški razvojni programi JLS-ova

Planiranje lokalnog dugoročnog razvoja pospješuje kvalitetu življenja cjelokupne društvene zajednice, a utječe na razvoj pozitivnog poduzetničkog okruženja, razvoj društvene infrastrukture, razvoj civilnog sektora te zaštite okoliša.

Strategije razvoja poslovnih subjekata

Današnje fleksibilno tržište i kontinuirane fluktuacije na tržištu zahtijevaju od vlasnika ili menadžera tvrtke postavljanje jasne poslovne politike u vidu vizije koja mora doprinositi stabilnosti i razvoju poslovanja.

Edukacije

Poslovno planiranje – kako izraditi poslovno-financijske dokumente

Provodimo edukacije / treninge o izradi poslovno-financijskih dokumenta kroz teorijsku osnovu i najboljim primjerima iz bogate poslovne prakse.

Priprema i vođenje EU projekata

U namjeri pripreme potencijalnih korisnika za prijavu njihovih projekata na EU natječaje, vršimo edukaciju / trening kako bi mogli samostalno izvršiti prijavu i provedbu projekta.

Procjene vrijednosti imovine

Izrada Elaborata procjene vrijednosti imovine

Procjenjujemo pokretnu imovinu fizičkih i pravnih osoba u stečajnim postupcima, za unosom imovine u kapital društva ili za prodaju imovine.

NAŠ TEAM

 
3909
 

ŠTO KAŽU NAŠI KLIJENTI

 
3909